Adventurelinjen

 
 

Náturkick

Adventurelinjen vikrer som hovedlinje hos alle eleverne. Det betyder ar alle har adventure samtidig. Linjen er meget spænnende hvor naturen er hovedscene. Adventurlinjen er for elever på alle nivauer, som ønsker opplevelser, udfordringer, spænding, træning og bare sommerfugler i maven.

Adventurelinjen er baseret på klatring, kayaking, cliffjumping, hiking og andre eventer hvor naturen er i fokus, også bliver der trænet fysik specifik træning i forhold til klatring og adventure livet generelt.

Filmen foroven giver dig et indblik i, hvad adventurelinjen består af.

 

Klatring

Klatring er et af hovedevnerne på adventurelinjen. Her kommer du til, at teste din fingrestyrke, din motoriske evner samt teste dit mod. Der bliver gået i dybden indenfor klatreverden, hvor eleverne gennemgår klatrekursus (S1), som giver faglig viden, samt praktisk viden omkring sikkerhed og klatre metoder. Dette gør at eleverne bliver rustet til eg klatreliv på egen hond.

 

Cliff Jumping

At hoppe fra en vippe i varme og gode omstændigheder er en ting. Noget helt andet er at hoppe ud fra en klippe og være fri i naturen, imellem bølgerne og klippene. Cliffjumping er en af de mest udfordrende aktiviteter, hvor det kræver konsentration og lidt is i maven en gang millem. Vi har cliffjumping muligheder for alle nivauer.

 

Surfing

Som noget nyt, er surfing også blevet en del af adventurelinjen. Vi har muligheder for at tage 8 elever adgangen sammen med vores to surfinstruktører. Surfing er en voksende sport på Færøerne, som kræver balance, fysik og teknik. Eleverne kommer til at teste sig selv i de barske bølger.

Kajak

Kajakken giver frihed på åbent hav, samt muligheden for at oppleve Færøerne på en anderledes måde - det kan fks være grotter eller en tur imellem klipperne på Vágseiði. Eleverne gennemgår kajakcertificat (IPP1) som er udstedet av Dansk Kajakk og Kano Forbund. Med dette certifikat har eleverne færdigheder til at benytte sig av kajak på egen hånd under anstændige forhold.

 

Naturen

Der findes utallige naturperler på Suðuroy. På adventurelinjen bliver der brugt meget tid på vandring/hiking runt øen, med det formål, at eleverne lærer at begå sig i vores stejle og udfordrende terræn, med uforudsigelige vejrforhold.

 

Race

Race er en stor del af adventurelinjen, og det elsker vi. Der bliver racet på al mulige måder, hvor alle elever kan være med og spille en vigtig rolle, men mest af alt, er det kampen imod en selv der tæller. At give sit yderste og og aldrig give op.