Træningslinjen

 
 
 

Om træningslinjen

Træningslinjen er tiltænkt dem, der ønsker at komme i en generel god form eller forbedre sig i specifikke disipliner. Derudover kan træningslinjen bruges som forberedelse til øvrige mål for eksempel polititest m.m. Linjen er styret af Rói Agnarsson og er bregnet alle der er tørstige efter at udfordre sig selv og få sved på panden.

 
 

Jim

Jim er vores hjemmelavede træningscenter. Her er der ingen poleret og overflødige maskiner, men hellere lagt vægt på funktionel og specifikk træning med hensyn til den idræt man vil forbedre sig i. Lokalet var oprindeligt et opholdsrum fylt med skræld , som eleverne har ryddet op og vasket. Derefter har de bygget forskelligt træningsudstyr og møbeleret lokalet med alle mulige træningsindbo. Nu er træningsmulighederne uendelige; alt fra Cross fit til klætretræning.

Konkurrencer og race

Diverse konkurrencer og race er hverdagskost på træningslinjen. Her får eleverne mulighed for at bruger deres specifikke træning. Det kommer til at være en kombination af det ville og rå med præg af samarbejde og taktikk. Der bliver konkurreret både som individuel og hold, men mest af alt, konkurrer man mod sig selv og sine personlige mål.