Svømmelinjen

 
P1400090.jpg
 

Svømmelinjen

Svømmelinjen er en enestående mulighed for konkurance svømmere, samt nybegyndere, både for at blive hurtigere og bedre, samt lære at svømme.

Træner er Jón Bjarnason, som er den eneste færøeske træner der har formået at få en OL deltager. Træningen forgår i 50 m bassin, som er opkaldet efter eneste Færøeske OL deltager indenfor svømning “ Pálshøll” som også har fitness/styrketrænings faciliteter.

.

 

Svømme træning

På svømmelinjen får eleverne meget specifik undervisning af svømmeteknik, , og mange kilometer i armene, idet svømmetræningen forgår 3-5 gange om ugen. Eleverne bliver møde på det niveau de er på, helt fra “ at lære at svømme” til “ at forbedre konkurance tiderne” På den måde kan alle eleverne, flytte sig og opnå de forskellige målsetninger.

Sjov og spas

Der bliver selvfølgelig brugt tid på sjove aktiviter i bassinet også, forskellige slags konkurancer og sjove tests. Undendørs jacuzzi er et must efter et hårdt pas :)

Styrketræning

En del af svømmetræningen er også styrketræning, hvor der bliver lagt vækt på teknikken og relevansen iforhold til svømning. Dette bliver gjør i Pålshøll´s fitness center.